Szabadidő

Három remek program húsvétra!

Szórakoztató családi és gyerekprogramok várnak húsvétkor is. Íme, ünnepi programajánlatunk:

Matyó Húsvét
A nagyszombati szertartást követően húsvétvasárnap és -hétfőn Mezőkövesden, a régi településszerkezetet megőrző Hadas városrészben tartják a húsvéti szokások és népi mesterségek bemutatóját, a húsvéti ételszentelést, kóstolást, folklórprogramokat, állatsimogatót és kovácsbemutatót. A vendégek húsvéti ínyencségek közül válogathatnak. Mindkét napon tojásudvar várja az érdeklődőket.

Hol? Mezőkövesd
Mikor? Április 20–21.
Mennyi? Nincs belépő

3. Budavári Húsvéti Sokadalom
Április 19-étől 21-éig már a harmadik alkalommal várják a családokat és a külföldi turistákat hazánk legrangosabb húsvéti hagyományőrző rendezvényére, a Budavári Palotába. A Budavári Húsvéti Sokadalom turisztikai látványosságot és színvonalas szórakoztató családi programot kínál, miközben kiemelt figyelmet fordítanak a gyerekekre. A háromnapos ünnepségen lesz kézműves-, népművészeti és gasztronómiai vásár mesterségbemutatókkal, valódi hungarikumokkal fűszerezve. A gyerekeket a Mese Mezei állatsimogató, a Kikeleti mesekert és a Komédiás Mező interaktív előadásai, valamint húsvéti kézműves-alkotóház, hagyományőrző ügyességi játékok, tojásgurítás, tojáskapkodás és további izgalmas programok várják.

Hol? Budapest
Mikor? Április 19–21.
Mennyi? 1000–5000 forint

Várkapunyitó
A Várkapunyitó rendezvény valamennyi korosztály számára tartogat különleges programokat. A gyerekeket az alsó várban található nagyszínpadon végvári apróddá avatják, továbbá zenés programok, bábjátékok várják, de a felnőttek részére is remek kikapcsolódást biztosítanak a szervezők. Hagyományőrző csoportok, néptáncegyüttesek, régizenei-együttesek, vásári komédia, és egyéb programok biztosítják a színvonalas szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Hol? Szigliget
Mikor? Április 19–21.
Mennyi? Nincs belépő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top