Szabadidő

Új selfie-őrület – pózolj könyvekkel

Bár nem gyakori, de azért vannak, akik könyvekkel is szívesen szelfiznek a közösségi oldalakon. Kíváncsi vagy rá, mit olvas Miranda Kerr vagy Ciara? Mit lapozgatnak a magyar modellek?

Miranda Kerr
A népszerű modell szerint Alexi Lubomirski Notes for a Young Prince című könyvét minden férfinak el kell olvasnia, így ajánlgatja legújabb olvasmányát. Romantika, spiritualitás, szeretet és egyensúly – ez érdekli ezek szerint Mirandát a leginkább. A könyv egyébként még jó ügyet is szolgál: teljes bevételét a Concern Világszervezet kapja.

Új selfie őrület - pózolj könyvekkel

Cameron Diaz
Mi mást lapozgatna a színésznő, ha nem legjobb barátnője nemrég megjelent könyvét. Drew Barrymore egy olyan fotóalbumot adott ki Find it in Everything címmel, amelyben saját fotóit közli. Képein nyilvánvaló és alig észrevehető szíveket mutat meg a privát életéből: legyen az a hab a kávéján, egy régi szív alakú relikvia vagy egy lyuk a pólón.

Új selfie őrület - pózolj könyvekkel

Ciara
Az amerikai énekesnő legjobb barátnője könyvével pózol az Instagramon. Lala Anthony The Love Playbook című könyve saját életén keresztül arra szeretné tanítani a nőket, hogyan kell egy kapcsolatot jól és szeretetben irányítani. Az amerikaiak persze imádják a VH1 sztárjának önsegítő könyvét.

Új selfie őrület - pózolj könyvekkel

Sztárok további könyves szelfijeit is megnézheted a Marie Claire oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top