Szabadidő

Vele csókolózott a színpadon Détár Enikő – fotók

Hujber Feri és Détár Enikő egymásba szerettek. A szerelmesek forró csókban forrtak össze egy színdarab kedvéért.
Fotó: Positive Communications
Fotó: Positive Communications

Nem először játszanak közös darabban, de életükben először alakít szerelmespárt, Hujber Ferenc és Détár Enikő, akik a Bánfalvy Stúdió legújabb darabjában, A kaktusz virágában egy fogorvost és annak asszisztensnőjét játsszák. A két szereplő egy életen át kerülgeti egymást, majd végérvényesen egymásba szeretnek.

A csókjelenet a darab végére maradt, ám a próbákon többnyire nevetésbe fulladt. “Azért gondoltunk Hujber Ferencre a darab kapcsán, mert a Nagy Duettben brillírozott, sőt egy másik musicalben, a Madách Színházban is zseniálisan szerepel. Úgy tűnik, az éneklés mostanában megtalálja őt. Détár Enikő pedig szintén fürdőzik a szerepben. Mintha kicserélték volna, felszabadult, vidám, és élvezi az életet” – mondta a darab producere, Bánfalvy Ágnes, aki megjegyezte, az április 26-ai budapesti premieren egészen új köntösben: áthangszerelve, élő dzsessz-zenekarral, vokállal, táncosokkal csendül fel a Kaktusz virága. A RaM Colosseum pedig nagy örömmel adott helyet a színdarabnak.

“Akárcsak Stéphanie, úgy én magam is elég fegyelmezett életet élek. Én azonban a szélsőségeimet a színpadon élem ki, és nem a civil életben – tette hozzá Détár Enikő, aki szerint A kaktusz virága egy nagyon izgalmas történet, amit rengeteg humorral, nagy szenvedélyekkel és nagyszerű zenével tálalnak a közönségnek.

Fotó: Positive Communications
Fotó: Positive Communications

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top