Szabadidő

Ki tud többet Jézusról?

Jézus Krisztus talán a leghíresebb ember, aki valaha is élt a Földön. Azt hihetnénk, hogy már mindent tudunk róla, de ez nagyon távol áll az igazságtól. Életét még mindig számos kérdés és rejtély övezi...

A húsvét vasárnapján bemutatásra kerülő Jézus titkai című film hét olyan rejtélyre világít rá, melyek évszázadok óta foglalkoztatják a keresztényeket, ám konkrét válaszokat eddig még nem kaptunk rájuk. Jézus élete ugyanis tele van megválaszolatlan kérdésekkel és misztikus részletekkel. A National Geographic Channel kétórás különkiadása meglepő új információkról lebbenti fel a fátylat számos eddig homályban maradt részlettel kapcsolatban.

A rejtélyek Jézus születése pillanatában kezdődnek. Az emberek többsége azt hiszi, a születéstörténet csak a Jézus érkezése körüli örömről és boldogságról szól. Ám már ekkor olyan jeleket látunk, amelyek valami nagyon mást vetítenek előre. Mi lehet az a sötét üzenet, ami egy általunk olyan jól ismertnek hitt történet mögött rejlik?

Jézus híres csodatételei és halálának körülményei is számos kérdést felvetnek. A NatGeo gyönyörű, művészi igénnyel fényképezett filmje Jézus hosszú és rögös útját mutatja be a betlehemi istállótól egészen a keresztig, ám olyan aspektusban, ahogyan eddig még nem láthattuk. A filmet április 20-án, vasárnap este 18 órakor vetíti a csatorna.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top