Szabadidő

Hugh Dancy – Exkluzív interjú a Hannibal főszereplőjével

Az AXN csatornán itthon is láthatjuk immár a második évaddal a Hannibal sorozatot. Most öt napon keresztül exkluzív videóinterjúkat láthattok a Nők Lapja Cafén a sikersorozat főszereplőivel, illetve a készítőkkel.

A második interjúban az egyik főszereplővel, Hugh Dancyvel, vagyis Will Graham FBI-ügynökkel találkozhattok.
A további interjúkat itt találod!

A sorozatról: A Hannibal sorozat két megálmodója, Bryan Fuller forgatókönyvíró (Hősök, Halottnak a csók) és David Slade rendező volt. A tévéműsor Thomas Harris regényeit dolgozza fel, és a két főhős, Will Graham, a fiatal profilalkotó FBI-ügynök és Dr. Hannibal Lecter, az elismert pszichiáter megismerkedését és kialakuló barátságát mutatja be…
Hannibal: szerdánként 22.00 órától az AXN csatornán.

 

 A 38 éves angol színészt, Hugh Dancyt a hölgy filmrajongók többnyire olyan csajos filmekből ismerhetik, mint az Elátkozott Ella, a Jane Auston Könyvklub, vagy az Egy boltkóros naplója. A Hannibal sorozatban, azonban egy sokkal sötétebb oldalát is felfedezhetjük. “A sorozat sikere véleményem szerint abban rejlik, hogy a forgatókönyvírónk nagyon ráérzett az eredeti mű stílusára, és rendkívüli érzékkel szőtte tovább a sztorit. Másrészt a sorozat két főszereplője fantasztikus párost alkot. Will Graham nyomozó és Hannibal Lecter személyisége teljesen szembemegy minden klisével, amit a jóságról és a gonoszságról gondolunk, és mégis valóságosak és életszerűek. A két alak különös, negatív lenyomata egymásnak. Kettejük kapcsolata pedig lenyűgözően izgalmas fordulatokat vesz” – nyilatkozta a sorozatról Dancy.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top