Szabadidő

Laurence Fishburne – Exkluzív interjú a Hannibal főszereplőjével

Az AXN csatornán itthon is láthatjuk immár a második évaddal a Hannibal sorozatot. Most öt napon keresztül exkluzív videóinterjúkat láthattok a Nők Lapja Cafén a sikersorozat főszereplőivel, illetve a készítőkkel.

A negyedik interjúban az egyik főszereplővel,  Laurence Fishburne-nel, vagyis Jack Crawford nyomozóval találkozhattok.
A további interjúkat, itt találod!

A sorozatról: A Hannibal sorozat két megálmodója Bryan Fuller forgatókönyvíró (Hősök, Halottnak a csók) és David Slade rendező volt. A tévéműsor Thomas Harris regényeit dolgozza fel, és a két főhős, Will Graham, a fiatal profilalkotó FBI-ügynök és Dr. Hannibal Lecter, az elismert pszichiáter megismerkedését és kialakuló barátságát mutatja be…

 

Az 52 éves Laurence Fishburne kétszer volt házas. Második felesége Gina Torres színésznő, aki a Hannibal sorozatban is a férje karakterének feleségét alakítja. Laurence egyszeres Tony-, és kétszeres Emmy-győztes, Oscar-díjra is jelölték Ike Turner megformálásáért a Tina című filmben. Egyik legismertebb szerepe Morpheus, aki Neo mentora a Mátrix-trilógiában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top