Szabadidő

Program, ami még a Forma 1-nél is izgalmasabb lesz idén nyáron

Végre Budapesten is látható lesz a Top Gear Live, a csapat két fergeteges élő show-val érkezik a Budapest Arénába július 1-jén, kedden este.

Program, ami még a Forma1-nél is izgalmasabb lesz idén nyáronA házigazdák: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May a legendás Stig közreműködésével a BBC világszerte egyik legnézettebb tévéműsorát keltik életre, bemutatva néhányat a világ leggyönyörűbb autóiból és a Top Gear Live hihetetlen kaszkadőrcsapatának körömlerágós attrakcióiból. Méltóképp ünnepelve a Top Gear Live magyarországi debütálását, a produkció két látványos aréna show-t is bemutat július 1-jén, este 18.00 és 21.30 kezdettel, amelyekre jegyek már kaphatók.

Program, ami még a Forma1-nél is izgalmasabb lesz idén nyáron“Végre Budapestre is elvisszük a show-t, ez lesz az első alkalom, hogy élőben lépünk fel itt.  Bár igazából nem tudom még, hogy pontosan mivel készülünk, de biztosan ígérhetem, hogy különleges lesz. Őrült pirotechnikai megoldások, hajmeresztő mutatványok, hihetetlen drága autók pazar felhozatala – nem is beszélve arról, amit tőlünk kap a közönség: a szokásos szócsatákat, ugratásokat, szóval az elmaradhatatlan kakaskodást” – avat be minket a részletekbe Clarkson, aki szerint a Top Gear Live még a Forma 1-nél is több izgalmat tartogat: “Tudom, hogy ez a város nagyon járatos a Forma 1-ben, a mi előadásunk kábé ugyanaz, csak sokkal több benne az ütközés, és kevesebb az unalmas fejtegetés a kerékcsere-taktikázásról.”

Program, ami még a Forma1-nél is izgalmasabb lesz idén nyáron“Budapest egy remek nagyváros, és rengeteg kiváló eseményt rendeztek már itt. Ami azonban eddig még nem volt, az három idióta ökörködése piszok drága autókkal az Arénában. Ennek lehet, hogy megvan a maga oka. Nem tudom. Majd július 1-jén kiderül” – folytatja Richard Hammond.

Az elmúlt 12 hónap folyamán a világ körüli turné keretében a Top Gear Live elképesztően látványos előadásokkal szórakoztatta nézőit az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Dél-Afrikában és Oroszországban, ráadásként pedig Varsóban rekord számú, 58 ezer néző váltott jegyet a stadionban megrendezett Top Gear Live show-ra.

A BudapestAréna előadásonként 8000 ülőhellyel várja az érdeklődőket, kiváló látási feltételekkel, hogy a rajongók zavartalanul élvezhessék a sztárműsorvezetők és a hihetetlen autós mutatványok nyújtotta Top Gear-élményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top