Szabadidő

Itt a legnevetségesebb cápás film folytatása

A Sharknado első része igazi világszenzáció lett a közösségi médiában, a film első előzetesét egy nap alatt több mint 3 millióan nézték meg. Na, nem azért, mert akkora remekmű, hanem mert szétröhögi magát rajta az ember. Most itt a második rész magyarul.

A Sharknado 2 ezúttal New Yorkban játszódik majd, a főszereplők közül pedig visszatér a Beverly Hills 90210-ből ismert Ian Ziering és az Amerikai Pite félreplasztikázott szőkéje, Tara Reid. De olyan hírességek is menekülni kezdenek a vérkínos számítógépes cápáktól, mint Kelly Osbourne énekesnő, a Sliders egyik főszereplője, Kari Wuhrer és Judd Hirsch, a Gyilkos számok című krimisorozat sztárja. Az igazán férfias akcióhoz nem hiányozhat az első rész kultikus láncfűrésze sem, a készítők ígérete szerint kellő mennyiségű és igazán posztapokaliptikus harc lesz a folytatásban.

A Cápavihar második része Magyarországon elsőként a Universal Channel műsorán lesz látható, mindössze egy nappal az amerikai premier után, július 31-én.

 Ha igazán jól akarsz szórakozni, nézd meg az előzetest.

 

Sharknado 2: The Second One – július 31., csütörtök 21:20 Universal Channel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top