Szabadidő

Mégsem hagyja cserben rajongóit Jennifer Lopez

Meggondolta magát az amerikai énekesnő.

Mégsem indul botránnyal az idei focivébé! Mégis fellép a csütörtöki megnyitón, a Brazília-Horvátország mérkőzés előtt Jennifer Lopez. Így a kubai-amerikai rapper, Pitbull és a brazil Claudia Leitte vele együtt adja elő a torna hivatalos dalát, a We Are One címűt. A mintegy 25 perces ceremóniát nagyjából 62 ezer néző láthatja a helyszínen.

A We Are One című számot sokan bírálták Brazíliában, mondván, hogy nem felel meg a dél-amerikai nemzet ízlésének, emellett külföldi előadók éneklik, javarészt angolul és spanyolul. Claudia Leitte ugyanis csak néhány másodpercig énekel portugálul a dal végén.

A 2010-es dél-afrikai vb hivatalos dala, a Waka Waka világsláger lett, melyet a kolumbiai énekesnő, Shakira és a dél-afrikai Freshlyground nevű zenekar készített.

Ha tehát nem rajongsz a fociért, viszont megnéznél egy pörgős minikoncertet, akkor mindenképpen a tévé előtt a helyed ma este (m1, 20.10-20.45)!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top