Szabadidő

Katalin hercegné testvérei átbringázzák Amerikát

Büszke lehet a tesóira a hercegné.

Katalin hercegné húga, Pippa, és öccse, James is csatlakozott ahhoz a csapathoz, akik a Race Across America nevű jótékonysági versenyen kerékpárral szelik át az Egyesült Államokat. A megmérettetés részvételi díja 20 000 dollár, mely az oktatással foglalkozó Michael Matthews Alapítvány számlájára folyik be.

Katalin hercegné testvérei átbringázzák Amerikát
Pippa és James Middleton

A verseny szombaton indul Kaliforniából, és 12 nappal később, Marylandben ér véget, a résztvevők ez alatt mintegy 4800 kilométert tesznek meg. Mindez még a legedzettebb sportembereknek is komoly megpróbáltatást jelent, a verseny 32 éves történetében kevesebb, mint 200 ember volt képes végigcsinálni a teljes távot. Kíváncsiak leszünk, hogy Pippa és James hogy boldogul majd a versenyen, a magunk részéről mindenesetre azt kívánjuk nekik, hogy érjenek célba sikerrel, ugyanis az égvilágon semmi jó nem lenne abban, ha menet közben fel kellene adniuk, azon túl, hogy páran kárörvendenének, aminek pedig semmi értelme.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top