Szabadidő

Új őrületnek hódol Zimány Linda – galéria

Nagyon úgy tűnik, hogy leáldozóban van a szelfik ideje, de aggodalomra semmi ok, ugyanis itt az új őrület: a telfi!

Ha eddig esetleg eddig azt gondoltad, hogy a hasvillantós önfotó a telefonodban egy sima szelfi, akkor el kell mondanunk: nem, nem az. Nem bizony, mert az már nem a szelfi, hanem a telfi kategóriájába tartozik. Őrület. Nemrég egy új trend jelent meg az önfotózást illetően, amelynek lényege röviden összefoglalva az, hogy ha olyan képet készítesz magadról, amelyen látszik a hasad (tehát nem takarja semmi), akkor az már nem szelfi, hanem telfi. Mi sem értjük, hogy mi haszna van, de szerencsére ezt nem is nekünk kell tudnunk, hanem annak, aki kitalálta.

Egy biztos: amennyien kedvelik, legalább annyian lenézik a telfiző embereket. Egy brit kutatás szerint – mindig ezek az angolok! – a hölgyek nagy része soha, semmilyen körülmények között nem készítene magáról hasvillantós fotót. A felmérés keretein belül ezer nőt kérdeztek meg, hetven százalékuk mélységesen elítélte a dolgot. Hát, nem is tudom, én még mindig ott vagyok leragadva, hogy mégis mi célt szolgál a szelfi–telfi elválasztása egymástól…

Egyébként nemcsak a külföldi, de a hazai hírességek is előszeretettel telfiznek:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top