Szabadidő

5 dolog, amitől a nyár a legromantikusabb évszak

Éjszakai fürdőzés: mindegy, hogy egy balatoni szabad strandon egy szál semmiben, vagy egy termálfürdő éjszakai programja alatt csobbantok együtt a vízbe, a végeredmény mindenképp forró lesz.
5 dolog, amitől a nyár a legromantikusabb évszak

Kétszemélyes csillagles

A nyár a csillaghullás időszaka, és mi lehetne annál romantikusabb, mint egy pokrócon összebújva együtt számolni a hullócsillagokat, és mindegyik után közösen kívánni egyet?

Vacsora a szabadban

A gyertyafényes vacsora nyáron új értelmet nyerhet. Étterem helyett egy kert, gyertyák helyett tábortűz. Együtt főzni mindig izgalmasabb, főleg ha ezt még nyílt tűzön is teszitek. Bográcsozás, szalonnasütés vagy egy kis pillecukor-pörkölés nemcsak a közös vacsorának adnak új ízt, de az estétek hangulatát is garantáltan megédesíti.

Szerelmes mozi a szabad ég alatt

Az örök első randis ötlet: romantikus film a moziban. Nyáron dobjátok fel a szokásos filmes estét egy szabadtéri kertmoziban, és válasszatok egy igazán szép, lelkesítő hangulatú filmet, ami közhelyekben szűkölködik, és így garantáltan lesz miről beszélgetni a mozizás után. Épp ilyen Keira Knightley és Mark Ruffalo legújabb filmje, a Szerelemre hangszerelve, amit július 24-től egyaránt játszanak a hazai multiplexek és kertmozik! Ha a két elbűvölő főszereplő egymásra találása és a nyári fényben tündöklő New York-i helyszín nem lenne elég, Adam Levine fülbemászó éneke biztosan romantikus levegőt varázsol körétek.

5 dolog, amitől a nyár a legromantikusabb évszak

Legyél talpon napfelkeltéig!

Hajnalig tartó tánc, éjszakán átívelő beszélgetés vagy hosszas andalgás kézen fogva a meleg nyári utcákon. Nincs is romantikusabb zárása az ilyen estéknek, és indítása egy új napnak, mint egy közös napfelkeltenézés.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top