Szabadidő

Keresik az év kutyabarát helyét

Szeptember 15-ig lehet szavazni az év kutyabarát helyére, a díjat az internetes voksok alapján több kategóriában osztják majd ki szeptember 18-án.

Az Év kutyabarát helye 2014 pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, amelyek felfigyeltek arra, hogy Magyarországon is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt igénybe venni a vendéglátóhelyek szolgáltatásait, és szívesen is fogadják őket. A magyar kutyatartók által legjobbnak ítélt kutyabarát helyeket több kategóriában keresik: szálloda, panzió, étterem, kávézó, munkahely és borbár is elnyerheti a címet.

Mint a kutyabarat.hu portál megjegyzi, nem hivatalos adatok szerint csak Budapesten 300 ezer kutyatartó van, akiknek 90 százaléka együtt él kutyájával. Országos viszonylatban, leginkább a nagyobb városokat tekintve még körülbelül 500 ezer felelős kutyatartót tartanak számon. A felhívással az a cél, hogy bemutassák azokat a helyeket, melyek figyelmet fordítanak az egyre népszerűbbé váló kutyabarát trendekre.

A pályázat nyertesei üzletükben, illetve weboldalukon használhatják a címet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top