Szabadidő

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper új filmje annyira szörnyű, hogy senki nem akarja bemutatni

A Napos oldal és az Amerikai botrány után Jennifer Lawrence és Bradley Cooper harmadszor szerepel együtt a Serena című filmben. Csakhogy a filmet még 2012 tavaszán forgatták Prágában, és azóta sincs se híre, se hamva.

Akárhonnan is nézzük, még barátok közt is két és fél év telt el azóta, márpedig ennyi időre még egy trükkökkel telipakolt, animált szörnyekkel teli filmnek sincs szüksége az elkészüléshez. Az pedig különösen furcsa, hogy néhány jelenetképen kívül még egy posztert vagy egy előzetest sem láttunk a Serena kapcsán. Ami pedig különösen pikánssá teszi a helyzetet, hogy a film rendezője, Susanne Bier azóta már még egy filmet leforgatott, aminek a jövő év januárjára tűzték ki a premierjét. Mi történhetett?

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper új filmje annyira szörnyű, hogy senki nem akarja bemutatni

A hivatalos magyarázat persze az, hogy a rendezőnek nagyon sokáig tartottak a film utómunkálatai, csakhogy ha ez igaz volna, akkor nem jutott volna ideje arra, hogy közben egy újabb filmet leforgasson mellette. Továbbá az is gyanús, hogy bár két abszolút szupersztár a főszereplő, akinek mindkét korábbi közös filmje hatalmas siker volt, a Serenának még mindig nincs amerikai forgalmazója, vagyis senki nem látja benne a potenciált ahhoz, hogy megvegye a forgalmazási jogokat. Ráadásul az se lehet igaz, hogy az Oscar-hajrába akarják bedobni az év végén, így kivárásra játszanak, mivel ez esetben legalább az egyik őszi nagy filmfesztivál programjában szerepelnie kellene, mégsem tűnt fel sehol.

Az egyetlen jó hír, hogy legalább egy angliai premierdátumot kitűztek október végére, de ilyen körülmények közepette fogalmam sincs, ezt mennyire lehet komolyan venni. A film amúgy egy North Carolina-i favágó vállalat igazgatójáról szól, akinek a gazdasági válság idején nemcsak a cége nehéz pénzügyi helyzetével kell megküzdenie, hanem azzal is, hogy megtudja: a felesége nem szülhet gyereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top