Szabadidő

Ők lehetnek a női Szellemirtók

Ilyen lesz a Szellemirtók 3, ha valaha elkészül: a régiek közül senki sem tér vissza, ellenben nők lesznek a főszereplők. Bill Murray, aki az eredeti csapat tagja volt, elő is állt néhány javaslattal.

Vajon a mozikba kerül valaha a Szellemirtók harmadik része? Ha az ötlet megvalósul, kicsit sem fog hasonlítani az eredetihez. Először is, nem Ivan Reitman rendezi majd, és a régi csapatból senki nem tűnik fel újra. Harminc év után valóban ráfér a sztorira egy friss kezdet. Bizonyos források szerint javában folynak a tárgyalások a Sony és Paul Feig között (Paul Feig legutóbbi nálunk is bemutatott filmje a Női szervek volt). A cél: elkészíteni a Szellemirtók harmadik részét, amelynek főhősei kizárólag nők.
Bill Murray
, aki az eredeti két rész főszereplője volt, a Torontoi Filmfesztiválon egy újságírónak így nyilatkozott a női változatról: “Nekem tetszene. Elmennék a filmre…” – a cikk folytatását a Mozi24 oldalán olvashatjátok.

Ők lehetnek a női Szellemirtók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top