Szabadidő

5 érdekesség George Clooney első feleségéről

Az ötperces néma gyászon már mindenki túlesett nyilván, hogy a szívdöglesztő Clooney ismét elkötelezte magát. Mivel most mindenki a sikeres ügyvédnővel, Amal Alamuddinnal, a második feleségével foglalkozik, talán izgalmas lehet megnézni, mi volt az elsővel, Talia Balsammal...

1. A kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, rendező, producer és forgatókönyvíró nem sokáig bírta a házasság kötelékében első nekifutásra: Taliát 28 évesen, 1989-ben vette feleségül, de mindössze négy évig tartott a frigyük.

2. George az esküvő előtt mindössze néhány hónapig csapta neki a szelet. A bohém házasságot később megbánta, nyilatkozott is erről, hogy még korai volt ebbe beleugrania. Sokat mond a dologról, hogy Vegasban mondták ki a boldogító igent.

3. Talia Balsam nem bánkódott sokat a színész miatt, miután elváltak, egy másik szexi pasi, John Slattery mellett kötött ki. Azóta is boldogan élnek, van egy Harry nevű gyermekük is.

A cikk folytatása és további érdekességek a Második feleség blogon.

5 érdekesség George Clooney első feleségéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top