Szabadidő

Esőmentes és szélmentes lesz ma az ajándék októberi nyár

Egyértelmű, hogy a mai napot szabadban kell tőlteni. Szerdától hűvösebb szelek járnak.

Vasárnap a napsütésé lesz a főszerep, csak kevés felhő lehet az égen. A hajnali pára- és ködfoltok feloszlása után napközben az ország nagy részén kellemes, 25 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk. Időnként kisebb gomolyfelhők megjelenhetnek az égen, de ezekből csapadék sehol sem várható. Október közepén ez igazi ajándék, úgyhogy elő a túrabakancsokkal!

Hétfőn még maradnak a kellemesebb hőmérsékletek, több órás napsütésre számíthatunk. A déli, délkeleti szél ismét a Dunántúlon élénkül fel napközben.

Kedden is marad még a késő nyarat idéző, kellemesen meleg idő, azonban már egyre több felhő érkezik fölénk. 22-26 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Az Országos Meteorlógiai Szolgálat szombati jelentése szerint szerdáig marad meleg az idő, aznap a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre lehet számítani, ugyanakkor csütörtökön többnyire erősen felhős lesz az ég. Szerda délutántól egyre többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top