Szabadidő

Barack, ami novemberben is jót tesz az egészségednek!

Varázslatos programot ajánlunk neked! Vár rád a gyönyörű Tisza-part és egy különleges hotel, ahol a pihenés mellett az egészséged áll a középpontban.

A testedért, a lelkedért valójában te magad vagy felelős, hiszen az egészséged megőrzésében az életmódodnak döntő szerep jut. Hidd el, már néhány nap is elegendő lehet, hogy kizökkenve a mindennapokból csak magaddal törődj. Élj a lehetőséggel, és tölts el néhány napot Tiszakécskén, a Barack Thermal Hotel & Spa barátságos miliőjében! Igazi kuriózum, hogy a program során egy belgyógyászati állapotfelmérésen reális képet kaphatsz az egészségügyi állapotodról.

Barack, ami novemberben is jót tesz az egészségednek!

Finoman egészséges
A Barack Hotelben dietetikus szakács gondoskodik róla, hogy az ott tartózkodásod alatt ne csak finom, de igazán egészséges falatok kerüljenek a tányérodra. Ügyelnek rá, hogy friss alapanyagokat használjanak, amit lehetőség szerint a közeli piacon szereznek be helyi termelőktől, és a tiszai halakat egyenesen a halászoktól veszik meg. Az itt kóstolt finomságokat aztán otthon is elkészítheted, hiszen a szakáccsal közösen főzhetsz, és az egészséges zöldség-, gyümölcsitalok készítését is elesheted a szakemberektől.

Barack, ami novemberben is jót tesz az egészségednek!

A mozgás ereje
A szálloda a Tiszakécskei Gyógy- és Élményfürdő területén van, így a termál- és élménymedencék mellett bármikor használhatod a fedett, feszített víztükrű úszómedencét is, ráadásul ebben a négy napban kétszer is vár a jógaoktató! Így akkor sem kell lemondanod erről a harmonikus mozgásról, ha már része a mindennapjaidnak, de arra is remek lehetőséget teremt, hogy megismerkedj vele. Képzeld, a hotel pár perces sétára van a Tisza partjától! Itt van a folyó legnagyobb kanyarulata, amit vezetett nordic walking túrán fedezhetsz fel.

Barack, ami novemberben is jót tesz az egészségednek!

Szépséges kényeztetés
A Barack Hotelben biztos lehetsz benne, hogy a kozmetikában is a bőröd egészségét helyezik előtérbe, így olyan kozmetikai kezeléssel várnak, ahol luxus kategóriás bioalapanyagokat használnak! Végül a tökéletes ellazulás érdekében a testedet egy igazán különleges, vízsugarakkal végzett masszázs kényezteti a Caracalla kádban, amitől egészen biztosan felfrissülsz majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top