Szabadidő

Ilyen lesz Az éhezők viadala új része – videó

"Ha nekünk el kell égnünk, Snow elnök is velünk ég majd" – mondja határozottan Jennifer Lawrence Az éhezők viadala – A kiválasztott első részének új előzetesében, ami minden eddiginél látványosabb filmet ígér.

Jennifer Lawrence állítólag alig várja már, hogy véget érjen Az éhezők viadala-sorozat, ugyanis akkor a tervek szerint hosszú szabadságra vonulva kivonja majd magát egy időre a forgalomból, de én nagyon nem vagyok így ezzel. Ez azon ritka franchise-ok egyike, ami részről részre jobbnak tűnik, és az új előzetes is azt sugallja, hogy a harmadik epizód – akik meglepődnek azon, hogy lesz negyedik is, azoknak megsúgom, hogy az új divat szerint az utolsó könyvet filmben kétfelé szedték – simán ráverhet pár kört az elődeire.

Katniss Everdeen kénytelen szembesülni azzal, hogy a 12. körzetet porig égették, ráadásul barátja/szerelme, Peeta is az ellenség fogságába esett, és bár közel kerül a teljes összeomláshoz, mégis elég erős marad ahhoz, hogy a lázadás élére álljon. Ez az új előzetes totális háborút ígér, és ahhoz, hogy ezt a mozivásznon is lássuk, már csak három hetet kell várnunk, ugyanis a film november 20-án, a világpremierrel egy időben hozzánk is megérkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top