Szabadidő

Így nézne ki SpongyaBob, ha élne és köztünk járna

Vigyázat, gyerekek! Kedvenceitek új külseje sokkoló lehet azok számára, akik az ő kalandjaikon nőttek fel. Egy filmverzió kedvéért SpongyaBobból és társaiból izompacsirtákat csináltak.

Ennél őrültebb előzetest mostanában biztosan nem láttál. A nickelodeonosok egy jövő februárban bemutatandó mozifilm kedvéért kedvenc 2D-s víz alatti mesehőseinket a Hupikék törpikék mintájára 3D-s CGI-lényekké változtatták, és bár úgy tűnik, hogy a humoruk ettől mit sem romlott, az új SpongyaBob-társaság láttán azért a legtöbb rajongóban joggal állt meg az ütő. A SpongyaBob – Ki a vízből már csak azért is merésznek ígérkezik, mivel a film elején még a jól ismert, rajzos tengeri szivacs lesz látható, aki aztán a világunkba érve változik át társaival egyetemben valami nagyon zavarba ejtővé. És hogy miért jön ki a vízből? Egy gonosz kalóz (Antonio Banderas überkattantnak tűnik a szerepben) ellopja a legendás herkentyűburger receptjét, amivel bedönti (!) Spongyáék olajozottan működő tenger alatti társadalmát. Vissza kell hát szerezni. Nem szaporítom tovább a szót, nézzétek meg a magyar előzetest!

Így nézne ki SpongyaBob, ha élne és köztünk járna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top