Szabadidő

Zombik, Vámpírok, Aniston – 10 tévéműsor a hétre

10 tévéműsor, mindenki válogathat. Ha pedig semelyik nem tetszik, vegyetek le egy könyvet a polcról.

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? – Az új sorozat elég nagy siker az Egyesült Államokban, ráadásul nálunk is csak alig pár hetes csúszásban láthatjuk a legújabb részeket. A neves ügyvéd, Annalise Keating, a philadelphiai egyetem jogi karán is dolgozik. Keating “Hogyan lehet megúszni egy gyilkosságot” című előadása saját eseteit elemzi a diákokkal, az életszagú feladatok pedig lázba hozzák a hallgatóságot… (AXN, hétfő, 21:00)

The Walking Dead – Sokszor mondtam, de mondom újra: a The Walking Dead a legjobb sorozat, amit most a tévében nézhettünk. Persze, ha bírjátok a vért meg a zombikat. Ezt a lakásunk alatti bolt pénztárosa is tudja már, mert tegnap el akarta kérni a zombis pólómat. Nem adom. Ennyi. (FOX, hétfő, 21:50)

Amerikai história X – 15 évvel ezelőtt joggal nyerhetett volna Oscart a filmben nyújtott alakításáért Edward Norton. Erős üzenet, elgondolkodtató film. (Viasat3, szerda, 23:00)

Terminátor – Megváltás – Jobb, mint a harmadik rész, nem jobb, mint a második. De aki gyilkolós-robotos mozira vágyik, annak jó estéje lehet. (RTL klub, péntek, 21:05)

Alkonyat – Címszavakban: Bella, Edward, tiniregény, romantika, vámpírok, farkasok, semmi szex, úgy szeretlek, majd meghalok… (Cool, péntek, 21:10)

Zombik, Vámpírok, Aniston - 10 TV-műsor a hétre

Diszkópatkányok – Ez is 15 éves már! Ideje újra megnézni. (Paramount Channel, szombat, 20:20)

Éberség – A film, amit olyan sokszor akartam már megnézni – na nem Jessica Alba miatt –, de most tényleg beállítom a felvételt. A félresikerült anesztézia miatt az ifjú és gazdag Clay Beresford éber marad a szívműtétje közben, és tehetetlenül hallgatja az operáló orvosokat. Lassan kiderül számára, hogy az életmentő műtétet végző dokik meg akarják gyilkolni… (Fem3, szombat, 21:30)

Apád, anyád ide jöjjön!  – Néhány napja egy beszélgetés alatt kiderült, hogy az egész szerkesztőség rákattan hétvégén a retrocsatornára. Megperzselt szívek, Három kívánság. Mi és a számítógép, vagy mindenki kedvence:  Apád, anyád ide jöjjön! Vitray Tamás műsorát érdemes újra megnézni. (m3, vasárnap, 13:35)

Jégvarázs – Az elmúlt években két animációs mesének sikerült még engem is levennie a lábamról. Az egyik a Gru, a másik a Jégvarázs. Még akkor is, ha nyálasan és sokat énekelnek benne. Jön a karácsony, tessék megnézni! (HBO, vasárnap, 18:15)

Zombik, Vámpírok, Aniston - 10 TV-műsor a hétre

Családi üzelmek – Lehet, én vagyok már teljesen eltévedve, de ez nem más címmel futott a mozikban? Mindegy, a lényeg, hogy Aniston kamufeleségnek áll Jason Sudeikis mellé, hogy átcsempésszenek irgalmatlan sok marihuánát a mexikói határon. Vannak kamugyerekek is, meg néhány olcsó poén. De attól még jó. (HBO, vasárnap, 20:00)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top