Szabadidő

7 tuti program a hétvégére

Kockabirodalom-kiállítás – (2014. november 14-től; VAM DESIGN) – Én gyerekkoromban folyton emeletes kutyaólat építettem az építőkockákból meg a legóból. Na ezen biztos van, mit elemezni, de térjünk a lényegre. Az Építsd meg az álmaid! című kiállítás az első utazó tudományos építőkockás kiállítás. A szervezők azt ígérik, hogy a gyerekek felfedezhetik a technika szépségeit kizárólag a játék, az építőkockák és az interaktív modellek felhasználásával.

Őszi Orchidea- és Bromélia Kiállítás – (2014. november 14–16.; Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyad vár) – Ha előzőleg regisztrálunk, akkor külföldi előadók szakmai előadásaira is beülhetünk. Vagy csak csodáljuk a virágokat.

Egy Csepp Világnap – (2014. november 16.; SYMA) – A Nemzetközi Diabétesz Világnap alkalmából egészségpiaccal, ingyenes szűrésekkel, szakmai előadásokkal és tanácsadással várják a látogatókat. A nap folyamán Wolf Kati koncertezik, fellépnek az X-Faktor versenyzői, a Kolompos együttes, Csonka András, Kocsis Tibor és a Csillagszemű gyermektáncegyüttes, valamint a Black Time tánciskola a Quantum XXL közreműködésével. Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló pedig közös bemelegítést tart délelőtt.

Baba-mama Expo – (2014. november 14–16.; Budapest Sportaréna) – Sok-sok kiállító és megannyi program. Például azt is letesztelhetjük, hogy szétverhető-e egy kalapáccsal egy babahordozó. Játéksarok a kicsiknek, koncertek és terhestorna egész hétvégén.

LEGO karácsonyfa-díszítés – (2014. november 15.; WestEnd) – Szombaton a gyerekkel együtt díszíthetünk legóval karácsonyfát Budapesten. A szervezők 200 000 kockát és egy 5,5 méter magas fát ígérnek!

6. Szegedi Képregényfesztivál  – (2014. november 15.) – Vásár és kiállítás, de ennél sokkal több! Idén az előadásokon szakemberek a pszichológia eszközeivel állítják majd párhuzamba a káros szenvedélyek ismert lélektani hatásait a kedvelt képregénykarakterek jellemvonásaival és történetük fordulataival.

Carrera Challenge Tour 2014 – (2014. november 14–16.; Duna Pláza, Budaörs, M3 Városkapu) – Én már a Forma–1-ben sem értem, hogy mi az izgalmas, de fiús ismerőseim szerint ezt a programot imádni fogják a csemetéik. Az ingyenes programsorozat során gyerekek és felnőttek egyaránt kipróbálhatják a három helyszínen kiállított slot car pályákat és tesztelhetik képességeiket.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top