Szabadidő

Rászoruló gyermekeket vár a Játékkészítő

A Játékkészítő című, decemberben látható szuper popmusicalt létrehozó TulipánTündér Produkciós Iroda felhívással fordul a rászoruló gyermekeket segítő alapítványokhoz, kérve segítségüket és közreműködésüket, hogy minél több gyermekhez eljuthasson annak a pályázatnak a híre, melynek győztesei részt vehetnek az akciómese előadásán.

A pályázat témája a “mese”. Mit jelent számukra és hogyan alakítja, segíti a gyermekek életét a mese? A pályázat kiírói olyan rövidfilmeket, videókat várnak, melyben a gyermekek – különböző formában – megfogalmazzák a meséhez való viszonyukat. A legjobb pályaművek alkotói – egyének vagy csoportok – részt vehetnek a Játékkészítő előadásán a budapesti Tüskecsarnokban.

A pályázó videókat az ameseroladszol@tulipantunder.hu címre várják mov vagy mp4 formátumban, maximum 5 perces terjedelemben. A pályázathoz csatolni kell a készítő(k) nevét, elérhetőségét és a támogató alapítvány elérhetőségét.

 Pályázat leadásának határideje: 2014. december 10. 

www.ajatekkeszito.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top