Szabadidő

12 év után is felismerték a lányt a gorillák – megható videó

Családtagokként köszöntötték egykori gazdáikat.

A brit Aspinall család egy magánállatkert tulajdonosa Kentben. A most 25 éves Tansy Aspinall egészen pici korától kezdve együtt játszott az állatkertben élő gorillákkal, Djaltával és Bimsszel. A kislány bizalmat és bátorságot tanult az állatoktól.

A két gorillát 2002-ben Gabonban, az esőerdőben található állatparkban engedték szabadon. Nemrégiben Tansy és az édesapja felkerekedtek, hogy meglátogassák őket.

12 év után is felismerte a lányt a gorilla - videó

Néhány órás keresés után meg is találták a két kifejlett gorillát, akik azonnal felismerték egykori gazdáikat. Először az apa üdvözölte őket, majd amikor meggyőződött arról, hogy biztonságban vannak, Tracy is közelebb ment hozzájuk. Djalta különösen örült a lánynak: szaglászással, majd öleléssel köszöntötte őt.

Tracy elmondta: ez a két gorilla különösen a szívéhez nőtt kislánykorában, olyanok számára, mint a családtagok, így a viszontlátást is úgy élte meg, mint egy boldog családegyesítést.

“Csodálatos volt látni, hogy nem csupán felismertek, de olyan szelíden néztek ránk, hogy azonnal biztonságban és nyugalomban éreztem magam. Egyáltalán nem féltem” – mesélte a lány.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top