Szabadidő

Tehetséges és kreatív szülők ebédidős alkotásai

Kreatív szülők mindent megtesznek azért, hogy gyermekük a suliban is jó étvággyal fogyassza el ebédjét. Ezért képesek akár szalvétára, papírzacskóra, uzsonnás nejlonra is rajzolni műalkotásokat.

David Laferriere, a gondos grafikus édesapa néhány évvel ezelőtt kezdte gyermekei uzsonnás zacskóit unalmasnak találni, ezért rajzolt rájuk néhány vidám arcot. Ma már több mint 1100 féle zacskó készült el, melyeket megnézhettek David weboldalán.

Tehetséges és kreatív szülők ebédidős alkotásai

A palacsintakirály, Nathan Shields az uncsi tésztát dobta fel, hogy így tegye boldoggá a reggeleket két gyermeke számára. A matematikatanár jelenleg 120 féle műalkotást tud elkészíteni palacsintatésztából, melyeket honlapján is láthatunk. Nemrégiben a Beatles együttes tagjairól készített portréképei vírusként terjedtek a közösségi médiában.

Tehetséges és kreatív szülők ebédidős alkotásai

Brian Dunn grafikusként gondolta, hogy első osztályos kisfia barna színű ételhordó zacskóit fogja viccesebbé, érdekesebbé tenni. Az elmúlt két évben mindennap rajzolt valamit az egyszínűséget felrúgva, majd ezekből az alkotásokból válogatott ki néhányat, és osztotta meg a nagyvilággal is.

Tehetséges és kreatív szülők ebédidős alkotásai

Nézd meg a többi műalkotást is az Ami engem érdekel blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top