Szabadidő

Csak a Nők Lapja Cafénak bohóckodtak a Förtelmes főnökök 2 sztárjai – exkluzív videó

"Csak komoly kérdést ne tegyél fel nekik!" – kaptam a tanácsot egy norvég újságírótól, miután kijött a Jason Batemannel, Jason Sudeikisszel és Charlie Day-jel készített interjújáról. Beléptem a szobába, és a Förtelmes főnökök 2 sztárjai rögtön ökörködve fogadtak.

Hollywoodi színészekkel az interjúzás nagyjából úgy fest, hogy a kiválasztott újságírókat beterelik egy nyugat-európai nagyváros – ez esetben London – valamelyik luxushoteljének szobájába, ahol kicsit orvosi rendelőkre emlékeztető hangulatban várja az ember a többiekkel, hogy szólítsák. Ezt itt nem egy nővér, hanem egy kedves PR-os lány teszi, aki aztán elkíséri az újságírót az interjúszobához. Várakozás közben itt is mindenki ideges és feszült, mint egy orvosi váróteremben, csakhogy itt mindenki arra van ráfeszülve, hogy jól sikerül-e az interjúja. Aztán amikor valamelyik kolléga már végzett, mindenki azzal a kérdéssel várja, hogy: “Na, milyenek voltak?” A Förtelmes főnökök 2 sztárjaiban csak azok csalódtak, akik komoly kérdésekre komoly válaszokat vártak, ugyanis Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis ezúttal is hozta a filmbéli formáját, és egy-két mondatnál tovább képtelenek voltak komolyak maradni. De őket pont ezért szeretjük, nem igaz?
A Jennifer Anistonnal készült exkluzív interjút hamarosan szintén megtekintheted – kizárólag a Nők Lapja Cafén.

Vágás és feliratozás: Arányi Zsuzsanna

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top