Szabadidő

Bemutatjuk 2014 legrosszabb filmjeit

Év vége van, a szerkesztőségekben lázasan készülnek a toplisták, és a mértékadó amerikai sajtóban mindenki megszavazza azt is, melyik volt az év legszörnyűbb filmje. Bemutatjuk a "győzteseket".

Rolling Stone (olvasói szavazás alapján) – Transformers – A kihalás kora

A kiváló ízlésükről híres kultmagazin olvasói kiváló ízléssel szavazták meg az év legrosszabb mozijának Michael Bay méregdrága robotos agyhalálát, a Transformers – A kihalás korát. Igazán kihalhatnának már.

Time – Kavarás

Az elitista Time szerkesztőségében Adam Sandler neve valószínűleg szitokszó lehet, ugyanis a sztár már csinált sokkal rosszabb filmeket is, mint a Drew Barrymore-ral közös Kavarás, mégis neki osztották ki a “2014 legrosszabb filmje” nem túl megtisztelő címét.

Forbes – Hogyan rohanj a veszTedbe

Az üzleti magazinok sztárja a kultúra terén is odateszi magát, és úgy fest, nem túl nagy Family Guy-rajongók. Erre abból következtettem, hogy Seth MacFarlane westernparódiájának kalapba kakálós jelenetét annyira gyűlölték, hogy rögtön meg is szavazták az év legrosszabbjának a Hogyan rohanj a veszTedbét.

Entertainment Weekly – A nimfomániás I. és II. rész

A showbiz lapnál örömmel köpik szembe az elitet, ugyanis Lars Von Trier A nimfomániás című kétrészes opuszát sok helyütt emelték piedesztálra a sznob kritikusok. Az EW-nél úgy gondolják, hogy a két film csak egy rossz fajta blöff.

Time Out New York – Pompeji

A Time Outnál jó memóriájú szerzők dolgozhatnak, én ugyanis már rég elfelejtettem a Trónok harca-beli Kit Harrington vulkános/kardozós marhaságát, amit még februárban mutattak be nálunk.

RottenTomatoes – Left Behind

A RottenTomatoes kritikagyűjtő portálra érdemes figyelni, ugyanis ők szedik össze a kritikustársadalom összességének véleményét, és számszerűsítik azt. Kemény 1%-os összértékeléssel idén Nicolas Cage megkérdőjelezhetetlen győzelmet aratott ezzel a vallásos-világvégés katasztrófafilmmel, amit a világ szerencsésebb részein (például Magyarországon) nem mutattak be a mozikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top