Szabadidő

Vigyél haza egy kutyát!

Szeretnél egy kutyát? Karácsony óta közel 100 elhagyott kutya került be az Illatos útra, ahol jelenleg 140 árva várja új gazdáját. A hétvégén örökbe fogadó napot tartanak, és rengeteg dologban segítenek is!

Sajnos már nem újdonság az, hogy az Állategészségügyi Szolgálat telepe megtelt, a gazdáikra reménytelenül váró kutyákkal. Ezért ismét örökbe fogadó napot szervez, a Vigyél Haza Alapítvány.                                                  

Az örökbe fogadó napon a Vigyél Haza Alapítvány önkéntes “fuvarosai” Budapest belterületén, kívánságra akár házhoz is viszik az örökbe fogadott kutyákat, új gazdáikkal. Az akció megkönnyíti az új gazdik első közös utazását is, hiszen gyakran nem egyszerű egy még ismeretlen állatot tömegközlekedési eszközön hazaszállítani.

Vigyél haza egy kutyát!

Az alapítvány, az eseménnyel egy időben megkezdi az országban egyedülálló, egész éves születésszabályozási programját, melynek keretében átvállalja az ivartalanítás költségét valamennyi, az Illatos útról, magánszemély által örökbe fogadott szuka kutya után.                          

Az esemény előtt az alapítvány önkéntes kutyakozmetikusai valamennyi, erre rászoruló kutyát megszépítenek: ápolják, nyírják, fésülik őket.

A napokban minden gazdára váró kutyáról igényes fotók készültek, melyeket Facebook oldalukon lehet megtekinteni, és életre szóló társat választani közülük.

Vigyél haza egy kutyát!

Az örökbe fogadó napon az összes örökbe fogadott kutya ivartalaníttatását átvállalja alapítvány!

A kutyusokhoz az alapítvány – támogatója jóvoltából – névre szóló bilétát, minőségi nyakörvet és pórázt is ad ajándékba.

Az új gazdik, a kutyusokat oltva, féregtelenítve, mikrocsippel, egészségesen fogadhatják örökbe, mindössze 5000 forint térítési díj ellenében .A helyszínen az alapítvány önkénesei és a telep munkatársai tanácsaikkal segítik a megfelelő választást.

Az esemény időpontja 2015. január 24. szombat 10-15 óra között helyszíne: FÖRI (Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság) Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti telepe (Budapest IX. Illatos út 23/a

Vigyél haza egy kutyát!                                                                                                

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top