Szabadidő

Nem kíváncsiak a nézők Jennifer Anistonra

Miután az Oscar is kikosarazta, a nézők is cserben hagyták Jennifer Anistont, hiába hozta élete legjobb alakítását a hétvégén bemutatott Cake című filmben.

Tavaly ősz óta teli volt a világsajtó a hírrel, hogy Jennifer Aniston Oscart érdemlő alakítást nyújt a Cake című drámában egy öngyilkos hajlamú nő szerepében. Sokáig azt lehetett hinni, hogy az ex-Jóbarátok sztár biztos vendég lesz a februári Oscar-gálán, pláne miután Golden Globe-díjra is jelölték, csakhogy az Akadémia tagjai nem szavaztak bizalmat Jennifernek, így végül az Oscar-jelölés is elkerülte őt. Erre jött fájdalmas bónuszként a hír, hogy az Amerikában az elmúlt hétvégén bemutatott filmet a nézők is cserbenhagyták, és alig egymillió dollár értékben vásároltak rá jegyet a mozipénztárakban.

Ebből persze kár lenne azt a következtetést levonni, hogy a még mindig szenzációs formában lévő Jennifer Aniston már nem sztár. Inkább arról van szó, hogy az elmúlt években szorgalmasan beskatulyázta magát a komika szerepkörbe, és a nézők csak olyankor kíváncsiak rá, amikor nevettetni próbál, és nem akkor, amikor a drámai tehetségét akarja megmutatni. Persze a váltás még összejöhet, hiszen Matthew McConaughey-nek is sikerült. A Cake magyarországi mozipremierjéről egyelőre nincs információnk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top