Szabadidő

Összejöttek a szerelmesek, kiderült a közös múltjuk

Az ég rendelte így. Kedves történet egy párról, a Facebookon fedezték fel, hogy már az általános iskolában is ismerték egymást. Egy régi hintaló és a közös múlt összehozta őket, ma jegyespárként együtt élnek.

Mikor Saidee csatlakozott a Facebookhoz, megkereste azokat a barátait és ismerőseit, akikkel tizenéves korában volt kapcsolatban. Így talált rá jövendőbeli férjére, akinek első körben csak a neve volt ismerős. Aztán váratlanul Beau üzenetet küldött a lánynak, mert a frissítésében a közös múltra utaló információkat talált – írja a Dayli Mail.

Hihetetlen szerelem: múltjuk lett a jövőjük

Amikor Saidee először meglátogatta Beau-t, ráébredt, hogy valamikor járt már náluk. Felismert ugyanis egy hintalovat, amivel még gyerekként játszott. Az örömet tettek követték, előkerült még egy csoportkép 2001-ből, amelyen mindketten rajta voltak. A képen Saidee körülbelül 10 éves, míg Beau 12 éves lehetett. Mivel két év korkülönbség volt köztük, az iskolában szinte soha nem is találkoztak. A középiskolát máshol végezték, aztán karriert építettek.

Hihetetlen szerelem: múltjuk lett a jövőjük

A hintalónak most nagy érzelmi értéke van a párnál, várják a napot, hogy a játékot a saját gyereküknek adhassák oda. Beau azt mondja, igazán jól döntött, amikor üzenetet küldött a lánynak: “Furcsa volt rájönni, hogy együtt jártunk iskolába. Sok a közös az életünkben.” A pár úgy gondolja, a közös múlt is közrejátszhat erős vonzalmukban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top