Szabadidő

Valentin nap: 7 tuti program

Ha még nincs programotok Valentin napra, akkor válogassatok a last minute ajánlatok közül. Szerelmes programok következnek.

Valentin nap a Csokoládé Múzeumban

Lepd meg szíved választottját Valentin napon egy édes élménnyel. A Csokoládé Múzeumban nem csak megcsodálni, de megkóstolni is kötelező a finomabbnál finomabb csokicsodákat.

Valentin napi csodák a Bűvész Színházban

Varázslatos Valentin napi bűvészműsor vár a Bűvész Színházban. Damien White mentalista produkciója különleges ünnepi élmény.

Valentin napi Splash Party

Valentin napi Splash parti várja az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdőjében a szerelmeseket, sztár dj-vel, tánc- és lézershow-val, hűs koktélokkal, hajnalig tartó fürdőzéssel. A szerelem oltáránál pedig Elvis Presley házasítja össze a párokat.

Zenés Valentin nap

2015. február 9. és 14. között szerelemre buzdít a Budapest Jazz Club is! Hazai sztármuzsikusokat felvonultató koncertek, valamint a város legújabb zenés gasztropontjaként emlegetett BJC Bistro Valentin-napi ételkülönlegességei emlékezetes pillanatokat ígérnek a neves helyszín vendégeinek.

Valentin napi hajózás

Ünnepeld a szerelmet egy vacsorával egybekötött hajókirándulással a Dunán. Az élő zenével egybekötött estén garantált a romantikus hangulat. Találkozási pont és jegyvásárlás a Duna Palotánál.

Valentin Expressz

Pároknak, barátoknak, családoknak egyaránt nagy élmény megcsodálni a naplementét a Börzsönyben, kellemes zeneszó mellett, miközben a vonat kályhájában pattog a tűz.

Szerelmes Farsang

Február 14-15. Szentendrei Skanzen

Ha nem találtad még meg kedvesed, népi bűbáj segítségével most rátalálhatsz, ha pedig már nincs szükséged ilyen boszorkányságra, furfangos szakítópróbán tesztelheted párkapcsolatodat a  hétvégén, a Skanzenben.

+ 1 Last Minute ajándéktipp

A Tap Factory április 19-én érkezik Budapestre – ha tényleg egyedülálló és látványos ajándékkal szeretnéd meglepni a párodat, akkor még nem késő jegyet venni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top