Szabadidő

Sanyi, a Bagoly mostantól az NLCafén!

Szerethető, egyedi, vicces, és nem indul jól nélküle a nap. Mi az? Vagy ki az? Őőőő... Igen, ő, Sanyi, a Bagoly, csapatunk legújabb kedvence.

A mindennapi bölcsességek akkor esnek a legjobban, ha kellő iróniával és önkritikával fordulunk önmagunk és a világ felé. Most egy olyan állandó partnert ajánlunk figyelmedbe, aki napi szösszeneteivel őszinte, humoros tükröt tart eléd. Ha ismered már egyedi stílusát, tudod, hogy miről beszélünk. Ha még nem találkoztál vele, azt ne hangoztasd, mert hamarosan elképzelni sem tudod majd, hogy Sanyi, a Bagoly nélkül indítsd a napodat!

Sanyi, a Bagoly, mostantól neked huhug itt az NLCafe-n!

Sanyi, a Bagoly, polgári nevén Szabó Évu. Ő a megalkotója a nagy sikerű internetes képregénysorozatnak. “Életemnek abban a szakaszában született meg Sanyi, a Bagoly, amikor apám meghalt. A hátramaradt űrt próbáltam vele betölteni. Sok közös dolog van bennük. Apám is keveset beszélt, de ha megszólalt, akkor mondott is valamit” – vall őszintén Évu a közkedvelt teremtményéről.

A figura és a hozzá kapcsolódó sztorik olyan mindennapi helyzeteket, történéseket dolgoznak fel, amelyek bárkivel előfordulhatnak. Sanyi aranyköpései érthetőek, és segítenek abban, hogy egy emelkedett mosollyal túllépjünk a mindennapi gondokon, nyűgökön.

Keresd és élvezd Sanyi blogját itt, az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top