Szabadidő

A béka gyomorszájon vágja a balerinát – a Fővárosi Nagycirkuszban jártunk!

Hát igen. Fővárosi Nagycirkusz… gyerekkoromban mindig kiváltságosnak éreztem magam, ha bemehettünk megnézni egy-egy előadást. A cirkusz úgy él bennem, mint valami álomvilág, amelyben csodák történnek.

Ma végre felnőttként is volt lehetőségem ellátogatni eme intézménybe, gyermekeimmel karöltve. Felemás érzésekkel jöttem el. Ha ők ma a magyar cirkusz csillagai… akkor azt hiszem, nem fejlődik oly gyorsan a cirkuszi világ, mint amennyire mi nézők szeretnénk.

Láthattunk csodát, nem is egyet, az biztos. A Diamands Birds, a négy Chalimero és Ádám Krisztián előadása valóban lebilincselő volt, 11 éves kamasz lányainknak pedig Ádám és Krisztián műsora dupla élményt nyújtott. Ők azon fiatal művészek, akik miatt érdemes volt megnézni ezt a műsort! Szuperek voltak! Igazi művészek!

Talán az egész műsor legalja volt a bohóc! Hát, akinek volt szerencséje látni ezt a műsort, gondolom érti miről beszélek, aki meg nem, hát ne sajnálja! Ha a nézők közül kiválasztottak volna egy humoros embert, az is jobban megoldja a feladatát, mint eme bohóc. Nemcsak vicces nem volt, időnként még gusztustalanná is sikerült válnia. Persze a gyerekek nevették, mert bohóc… de akkor is… Nekem néha kedvem lett volna lemenni, és jól megverni, mert legalább történt volna valami.

A béka gyomorszájon vágja a balerinát - a Fővárosi Nagycirkuszban jártunk!

Magyarország legerősebb embere…. hát igen. Úgy gondolom, hogy ez a műsorszám nem gyerekeknek való, és nem is cirkuszba. Az ágyú eldörrenése után a legtöbb gyermek, és felnőtt frászt kapott, és még meg is süketült. Nem beszélve arról, hogy amikor az autóval áthajtottak rajta nagyon sok gyerek szintén megrémült. Volt, akit ki is kellett vinni. Nem eme úr érdemeit szeretném kétségbe vonni, de úgy gondolom, a műsorszám nem ide való. Nem idevaló. Mint ahogyan a békák ugrálása sem, mindenféle koncepció nélkül. Aztán az egyik béka nemes egyszerűséggel gyomorszájon vágja a fellépő balerinát, és kicipeli a manézsból! Bárki, aki ezt a számot kitalálta, csak kérdezném tőle… Normális? Valóban poénosnak tartja, hogy egy nőt gyomorszájon vágnak?…

A teljes cikket a Léleksuttogó blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top