Szabadidő

A Cartoon Network csatorna áprilistól 24 órás műsorsugárzással és és új sorozatokkal, évadokkal látható

A Turner Broadcasting örömmel jelenti be, hogy 2015 április 1-től 24 órában lesz látható a Cartoon Network csatorna, hazánk elsőként indult, kifejezetten gyerekeknek szóló csatornája.
  A Cartoon Network csatorna áprilistól 24 órás műsorsugárzással és és új sorozatokkal, évadokkal látható

A cégcsoport másik népszerű gyermekcsatornája, a Boomerang februári tartalmi és arculati fejlesztéseit követő jelenlegi változás része a Turner azon törekvésének, miszerint jelenlétét kívánja erősíteni a hazai és globális gyermekcsatornák piacán. A nézői igényekre reagáló kiterjesztett, 24 órás sugárzási időt lehetővé teszi a Cartoon Network folyamatosan bővülő, színesedő programkínála. Az eredeti gyártású sorozatokat, örökzöld kedvenceket és más stúdiók animációs világsikereit bemutató csatorna az éjjel-nappali sugárzással erősíti pozícióját a magyar piacon, így válva a gyerekek valamint rajzfilmrajongók számos korosztályának vezető szórakoztató platformjává.

Az új műsorstruktúra este kilenc óra utáni sávjában olyan közkedvelt, díjnyertes vígjátéksorozatok láthatók majd, mint a Kalandra fel! vagy a Gumball csodálatos világa, a késő esti órákban sugárzott műsorok, mint például a Chop Socky Chooks vagy a DC Comic legendákat felvonultató Fantasztikus négyes pedig egyedi stílusvilággal, humorral és akciódús képsorokkal várják az idősebb rajzfilmrajongókat. A főműsoridő megmarad a legifjabbaké: itt továbbra is a Cartoon Network sorozatokra jellemző újító szellemiségű, egyedi humorú, kortárs sorozatok láthatók majd.

Az új, 24 órás Cartoon Network vadonatúj eredeti produkciókkal és díjnyertes kedvencekkel, valamint népszerű sorozatainak új évadjaival indul. A Cartoon Network első animációs minisorozata, a Túl a kerítésen április 6-tól látható. A sorozat két testvér, Wirt és Greg rejtélyekkel és váratlan fordulatokkal teli történetét mutatja be. A tíz epizódból álló, gyönyörűen kidolgozott, titokzatos modern tündérmese alkotója Patrick McHale, aki korábban a nagy sikerű Kalandra fel! sorozat kreatív rendezője volt. Wirt és Greg eltévednek az ismeretlen erdejében, miközben az időben is ide-oda sodródnak. Egy bölcs, öreg favágó és egy kismadár, Beatrice siet segítségükre, hogy megtalálják a hazavezető utat. A sorozat alapjául a Tome of the Unknown című rövidfilm, a Cartoon Network Studios alkotása áll.

A Cartoon Network műsorkínálata olyan új generációs, eredeti gyártású sorozatok új epizódjaival bővül, mint például a Nagyfater bátyó (áprilisban), a Stever Universe (májusban), a Clarence (májusban) a Gumball csodálatos világa (májusban), a Ben 10 Omniverzum (májusban), a Parkműsor (májusban). A világszerte széles rajongótábornak örvendő LEGO-sorozat, a Ninjago: a Spinjitzu mesterei is új évaddal jelentkezik júniusban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top