Szabadidő

Újabb autóra gyűjtenek kupakokból a vak nőnek

Az utóbbi másfél hét alatt 200 kiló kupak gyűlt össze a mosonmagyaróvári vak nőnek, aki pórul járt élete első autójával.

Hónapokon keresztül gyűjtöttek kupakokat Írisznek az emberek, hogy autót vehessen az adományokból. Az akció sikeres volt, meg is vásárolták az áhított négykerekűt, ám később jött a feketeleves – írja a Kisalföld. Az autó karosszériája ugyanis nagyon rossz állapotban volt, így szinte használhatatlanná vált. A tulajdonosa most arra kényszerül, hogy eladja az autót, persze jóval kevesebbért, mint amennyiért ő vette. Pedig egy járműre nagyon-nagy szükségük van, hiszen a vak nőt azzal tudja csak szállítani a férje.

Győrben és környékén most újra adománygyűjtésbe kezdtek, az utóbbi napokban 200 kilónyi kupak gyűlt már össze. “Ha az emberek segítőkészek maradnak, akkor rövid idő alatt ismét összejön a várt mennyiség” – mondta a lapnak a vak asszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top