Szabadidő

Május 1.: izgalmas vidéki programok

Bor-, pálinka és mangalicafesztivál, farkasnéző majális szerepel a legizgalmasabbnak ígérkező május 1-jei vidéki programok között.

Bor- és pálinkafesztiválra is kilátogathatsz, kóstolhatsz halat és vadat, sőt farkasnéző majálisra is várnak a legizgalmasabbnak ígérkező vidéki programokon május 1-jén.

1. A IV. Egri Csillag Borfesztivál

Április 30. és május 2-a között rendezik meg a már hagyományosnak számító Egri Csillag Borfesztivált az egri Szépasszonyvölgyben. A neves borászok kínálata mellett olyan zenekarok koncertjeit is megnézheted, mint a Carbonfools, a Bikini, a Csík zenekar, az Animal Canibals vagy a Groovehouse. A családias fesztiválon a kicsik szórakoztatására is gondolnak a szervezők.

Szürke farkasles a Hortobágyon
Szürkefarkas-les a Hortobágyon

2. Farkasmajális a Hortobágyi Vadasparkban

A hortobágyi majálison a helyi Vadaspark szürke farkasainak mindennapjaiba is bepillanthatsz szervezett program keretében. Bejelentkezés mindenképpen szükséges. A majális ingyenes, de a Vadaspark családi belépődíja 3700 Ft.

3. Villányi BorZsongás

A legismertebb villányi borok kóstolója mellett lesz itt májusfaállítás, blues-, jazz- és rockkoncert, grillparti és BorÁszok futballmeccs. A szervezők különleges ételekkel, kézműves foglalkozásokkal, kocsikázással is várnak erre a vidám és különleges hangulatú május elsejei programkavalkádra.

Népszerű borfesztiválok
Népszerű borfesztiválok

4. VIII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Pálinka- és Borfesztivál

A már hagyományosnak számító kulturális és gasztronómiai fesztiválon éhes és szomjas egészen biztosan nem maradsz, hiszen számtalan kiállító ételeit, italait kóstolhatod végig április 30. és május 2. között Agárdon. A Velencei-tavi majális színes programkínálatban májusfaállításon túl számtalan koncertet, akrobata és rock and roll táncbemutatót nézhetsz meg. Fellép többek között Paja Bea és a Csík zenekar is.

További cikkek majális, május 1. és fesztivál témákban:

Forrás: ÚtiSúgó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top