Szabadidő

Hétvégi programajánló: nem csak fagyizni érdemes

Indítsd a hétvégét egy különleges fagyival, aztán irány a héten megrendezésre kerülő fesztiválok egyike. Heti programajánlónkban ismét a legjobb eseményekből válogattunk neked.

Magyar Kézműves Fagylalt Napja

Május 8. A kezdeményezésben részt vevő fagyizókban

Indítsd a hétvégét egy (esetlege két) finom fagyival. Pénteken a Magyar Kézműves Fagylalt Napján fél áron kóstolhatod végig az idei újdonságokat és az örök kedvenceket!

Optikai Illúziók – interaktív kiállítás

Május 24-ig, Debrecen, Kölcsey Központ

Ismerd meg a szem felépítését, a látás mechanizmusát, és tapasztald meg az opti­kai illú­ziók, érzék­szervi csa­ló­dá­sok zavarba ejtően külö­nös vilá­gát ezen az izgalmas, interaktív kiállításon.

Európa-nap

Május 9. Margitszigeti Atlétikai Centrum

Szombaton a Margitszigeten ünnepeld te is Európa napját futással, családi és gyerekprogramokkal és koncertekkel. Fellép többek között a Péterfy Bori & Love Band, a Rid­dim Colony, a Kere­kes Band és az EU Jazz Exp­ress.

Hétvégi programajánló: nem csak fagyizni érdemes

Felfedezők napja

Május 9. Millenáris

Te megállnád a helyed egy valódi expedíción? Tedd próbára magad szombaton a Felfedezők napján, ahol expedíciós szakemberek mesélnek élményeikről és tapasztalataikról.

Gizella Napok

Május 5–10. Veszprém

Egész héten izgalmas kulturális programokkal, kiállításokkal és színházi előadásokkal várnak Veszprémben a Gizella Napokon. A turisztikai szezonnyitón több mint hatvan program közül válogathatsz.

Kávéházi Randevú

Május 10. Iparművészeti Múzeum

Vasárnap az Iparművészeti Múzeumban felelevenedik a századelő kávéházi hangulata, visszautazhatsz a boldog békeidőkbe és megismerkedhetsz Lechner Ödönnel és korával.

Judafest

Május 10. Marczibányi tér

Sport­ver­se­nyek, capoe­ira- és krav maga-bemutatók, kon­cer­tek, tánc­ház, vala­mint élő társasjáték, ször­pivó- és pala­csin­ta­evő-ver­seny várja a családokat vasárnap a Marczibányi téren.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top