Szabadidő

Mutasd meg nekünk házi kedvencedet és nyerj Fressnapf ajándékutalványt!

Tudtad, hogy az NLCafét már a legnagyobb képmegosztó közösségi oldalon, azaz az Instagramon is követheted? Ha még nem tetted volna meg, most eljött az ideje, mert legújabb nyereményjátékunkat az Instagramon szervezzük.

Készíts egy képet a háziállatodról, lehet ez egy fotó a kutyádról, macskádról, haladról, nyuladról, papagájodról, de szelfizhetsz is a kedvenceddel, megmutatva az olvasóinknak, hogy mennyire szeretitek egymást.

A képek leírásában használd az #nlckedvenc hashtaget, mert így van esélyed megnyerni a 3 db, 15.000 forint értékű Fressnapf vásárlási utalvány egyikét.

Mutasd meg nekünk  házi kedvencedet és nyerj Fressnapf ajándékutalványt!

A legaranyosabb, legkreatívabb és legviccesebb fotókat viszontláthatod az NLCafén, a 3 nyertest a szerkesztőség tagjai választják ki.

A játék menete:

  • készíts egy képet a mobiltelefonoddal házi kedvencedről. Szelfizhetsz is, csak bátran, a lényeg, hogy a kis kedvenc jól látható legyen a fotón 😉
  • ha kész a kép, akkor irány az Instagram okostelefonos alkalmazása, ahol feltöltheted a képet
  • ha nincs még Instagram fiókod, akkor az alkalmazás letöltése után egyből tudsz regisztrálni
  • a kép feltöltése után a leírásában vagy kommentben használd az #nlckedvenc hashtaget, mert a szerkesztőség csak azokat a képeket tudja értékelni, amiknél szerepel a hashtag
  • kövesd az @nlcafe Instagram profilt, mert a játék végén csak akkor tudunk értesíteni, ha követőnk vagy az oldalon.

A játék ideje: május 15-24.

A nyertes képek kiválasztásának időpontja: május 25.

Nyeremény:

3 db 15.000 forint értékű Fressnapf vásárlási utalvány

A játékszabályzatot és a részvételi feltételeket itt találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top