Szabadidő

Vakáció – hétvégi programok az egész családnak

Itt a nyár, az iskolákban kitör a szünidő, hétvégi programajánlónkban kültéri fesztiválok, gasztro- és kulturális élmények.

Budavári Sörfesztivál

Június 11–14. Budai vár

Az ország legnagyobb sörfesztiválján hamisítatlan utcabálhangulatra, színes forgatagra és izgalmas gasztroélményre számíthatsz. A rendezvény vendége Belgium, így nemcsak a sörkülönlegességekkel, de az ország kultúrájával is megismerkedhetsz.

Királyi Operettgála

Június 14. Gödöllői Királyi Kastély

Ha igazán különleges élményre vágysz a hétvégén, akkor látogass el vasárnap Sissi királyné egykori kedvenc kastélyába, ahol a bálteremben az operett műfaj sztárjaival mulathatsz.

Nemzeti Parkok Hete

Június 12–14. Békéscsaba

A természet iránt érdeklődők országszerte különleges programokon ismerkedhetnek a hazai élővilággal a Nemzeti Parkok Hetén. A hétvégén a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé ad otthont a nyitórendezvénynek.

Korok Fesztiválja

Június 14. Óbuda, Fő tér

Az Óbudai Nyár hivatalos nyitánya a Korok Fesztiválja, melyen az Óbudán található régészeti, építészeti emlékek, az ókor, a középkor időszakát ölelik fel történelmi bemutatókkal és koncerttel.

Közlekedésbiztonsági Nap

Június 14. Vasúttörténeti Park

A kisebbeket KRESZ-suli, a nagyobbakat mini autós KRESZ-pálya és vonatosütközés-bemutató várja vasárnap a Vasúttörténeti Parkban.

Kabóciádé

Június 13. Veszprém

A nagyszabású családi fesztiválon a Kabóca Bábszínház előadásait nézheted meg, valamint a könyvhét alkalmából Lackfi János és Varró Dániel olvasnak fel műveikből. A rendezvény vendége Palya Bea.

Kalandozás India mesés világába

Június 14. Lélek Palotája

Ezen a különleges nyárköszöntő gyerekprogramon ízelítőt kaphatsz a varázslatos ősi India hangulatából, készíthettek turbánt és ékszereket, valamint megnézhettek egy indiai eposzokból készült előadást is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top