Szabadidő

Szuper nyári programok a szabadban

Tombol a nyár, ezért heti programajánlónkban jobbnál jobb szabadtéri programokat gyűjtöttünk neked. Ha pedig megéheztél, ugorj be egy finom hamburgerre a Millenárisra!

Szentjánosbogár-séta az Alcsúti Arborétumban

Június 15-től két héten át

Ha igazán különleges élményre vágysz, ne hagyd ki az Alcsúti Arborétumban a fénylő szentjánosbogarak rajzását. Minden este vezetett túrán csodálhatod meg, ahogy a mini lámpások szelik az eget.

Tiszavirágzás-túra

Június 25-ig, Tiszafüred, Szabics kikötő

Éld át te is a Szőke Tisza legnagyobb csodáját, és lesd meg a tiszavirágok násztáncát, valamint a vezetett túrán megismerheted a környék élővilágát is. A programra előzetes regisztráció szükséges.

Levendula Hetek

Július 5-ig, Tihany

A tihanyi bekötőút melletti levendulaültetvényen kipróbálhatod, milyen saját kezűleg begyűjteni ezt a gyönyörű, illatos növényt. A zsákmányt aztán otthon tedd a ruháid közé, vagy ízesítsd vele a baracklekvárt, limonádét.

Hamburger Days

Június 18–21. Millenáris

Négy napon át a hamburgerről szól minden a Millenárison. Kóstold végig a város legjobb burgereit, és lesd el a tökéletes elkészítési módokat a profiktól.

Régi siófoki nyaraink

Augusztus 28-ig, Siófoki Szabadtéri Színpad

Ugye te is emlékszel gyerekkorod nyaraira a Balatonnál? A nagy sikerű kiállítás ismét megtekinthető augusztus végéig.

Gyereksziget

Június 20–21. Hajógyári sziget

Június első hétvégéjétől egész júniusban szombat–vasárnaponként negyven helyszínen várják ingyenes programokkal a gyerekeket a Gyerekszigeten. Ezen a héten a Kolompos és az Alma együttes zenél.

Múzeumok Éjszakája

Június 20.

Szombaton este hatkor több száz múzeum tárja ki kapuját. Egész éjjel muzeológusok, történészek és idegenvezetők állnak a rendelkezésedre, hogy mindent megmutassanak, elmondjanak a múzeumokról a múzeumok éjszakáján.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top