Szabadidő

Fesztiválozz pénztárca nélkül!(X)

Indul a nyár, kezdődik a fesztiválszezon! Hagyd otthon nyugodtan a pénztárcádat és a plasztik bankkártyádat, elég, ha az okostelefonod nálad van. A mobiloddal már nemcsak a találkozóhelyet beszélheted meg a barátaiddal, vagy a legújabb buliképeket posztolhatod a közösségi hálón, hanem fizethetsz is vele az összes hazai készpénzmentes fesztiválon.

 A MobilTárcát használhatod többek között a három legnagyobb, Telekom által támogatott hazai fesztiválon: a soproni Telekom VOLT Fesztiválon, Zamárdiban a MasterCard Balaton Soundon, valamint az augusztusi budapesti Sziget Fesztiválon.

Fesztiválozz pénztárca nélkül!

A Telekom tavaly novembere óta elérhető MobilTárca szolgáltatásával egyszerűen és biztonságosan fizethetsz a fesztiválok teljes területén bárhol. Fizetéskor – beállítástól függően – nincs más teendőd, mint a mobilkészüléked hátoldalát a banki terminálhoz érinteni. A fizetéshez nincs szükség internetkapcsolatra, így a tranzakció nem generál forgalmat. A MobilTárca kiváltja a fesztiválkártyát is, így nem kell időt töltened annak kiváltásával, feltöltésével, a maradék összeg visszaváltásával.

Fesztiválozz pénztárca nélkül!

Mire van szükséged a MobilTárcához?

1.    Legyen Telekom mobil hang- és internet előfizetésed.
2.    Válassz a Telekom MobilTárca-képes készülékei közül, vagy ellenőrizd a www.telekom.hu/mobiltarca oldalon, hogy meglévő készüléked támogatja-e a MobilTárcát.
3.    Kérj díjmentesen MobilTárca-képes SIM kártyát bármely Telekom üzletben.
4.    Töltsd le a MobilTárca appot a Google Play Store-ból.
5.    Az alkalmazás első indításakor aktiváld a MobilTárca szolgáltatást.
6.    Igényelj OTP MasterCard Mobil PayPass virtuális bankkártyát az OTP direct felületen vagy bármely bankfiókban.

A MobilTárca a fizetés funkción túl SuperShop NFC kártyával SuperShop pontok virtuális gyűjtésére és beváltására, vagy bizonyos, a www.jegy.hu oldalon vásárolt jegyek MobilTárcában történő tárolására is használható.

Fesztiválozz pénztárca nélkül!

Találkozunk a fesztiválokon!

További információk: www.telekom.hu/mobiltarca

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top