Szabadidő

Betiltanák a tiltó táblákat

Ha neked is eleged van a tiltó táblákból, készíts LEHET táblát!

Egy május végi esőnapon az Európa Pontban tartott POPI című pozitív politikai tanácsadásunkon eldöntöttük, hogy betiltjuk a tiltó táblákat, és helyette “LEHET” táblákat helyezünk ki. A helyszínen lévők mindegyike írt ötleteket, amelyeket a közelmúltban elhelyeztünk! Arra szeretnénk kérni most mindenkit, hogy a környezetében, vagy ahol minden nap jár, helyezzen ki “LEHET!” táblákat, fotózza le magát velük, és hagyja is kitéve – áll a Tünet Együttes felhívásában.

Az együttes azt kéri, hogy a LEHET táblákról készült fotókat küldjék el nekik e-mailen (gyorgyi@tunetegyuttes.hu), vagy töltsék fel a Facebook-oldalukra! A legtöbb kedvelést kapott táblák készítői jutalomban részesülnek, méghozzá nem is akármilyenben. Az első három helyezett táblájánál az együttes tagjai egy performance keretében azt a tevékenységet végzik, ami felkerült rá, hiszen “LEHET!”. Az első helyezett tábláját pedig a helyi önkormányzat bevonásával elhelyezik. A fotók beérkezésének határideje: 2015. augusztus 20.

Betiltanák a tiltó táblákat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top