Szabadidő

Újra Strandok Éjszakája a Palatinuson

Igazi latin stranddá változik július 31-én a Palatinus Strand, ahol a Strandok Éjszakája alkalmából reggel 10-től este 9-ig áll majd a bál.
Újra Strandok Éjszakája a Palatinuson

Brazil táncosok ritmusos zenével és a dinamikus táncukkal forralják majd fel a közönség vérét. A bátrabbak velük együtt rázhatják, megmutatva, milyen is az igazi “piszkos tánc”!

Ha valaki másfajta tevékenységre vágyik, felfrissülhet a Gilda Max vidám akvafitneszóráján, amit azok is élvezhetnek, akik nem tudnak úszni, vagy valamilyen okból nehezebben mozognak. Az akvafitnesz a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan átmozgatja, egyszerre biztosít erőt és rugalmasságot – mindenképp érdemes tehát kipróbálni!

Újra Strandok Éjszakája a Palatinuson

Az elszántabb élményvadászok benevezhetnek a vízipisztolycsatára, ahol garantált, hogy szem nem marad szárazon, és az is kiderül, ki a legelszántabb “harcos”.

Természetesen nem feledkeztek meg a kisebbekről sem, akiket a Club Aloha arcfestéssel, vizes mókákkal, bohóckalanddal, bűvésztrükkökkel és minidiszkóval vár egész nap.

Újra Strandok Éjszakája a Palatinuson

És ha mindez nem lenne még elég, az Amazinx Team fergeteges freestyle kosárlabda, BMX- és breaktáncbemutatóval kápráztatja el a strand közönségét.

További információ: http://www.palatinusstrand.hu/aktualis/strandok-ejszakaja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top