Szabadidő

Gigadugót okozott a Harry Potter írónője

A helyiek szerint J. K. Rowling négynapos forgalmi káoszt okozott a kisvárosban, mert a kerítéssövényét közlekedési lámpás forgalomkorlátozás mellett nyírták le.

A feldühödött helybéliek a Harry Potter írónőjét hibáztatják az Edinburgh melletti kisvárosban kialakult négynapos forgalmi káoszért.

Történt ugyanis, hogy J. K. Rowling a birtokát eltakaró kerítéssövényét a minap szakemberekkel nyíratta le. A kertészek három napon át dolgoztak a közel 10 méter magasra nőtt tuják és bokrok egyengetésén, a munka jelzőlámpás forgalomkorlátozással járt.

Rowling háza egy 17. századi villa, amelyet az írónő és férje két évvel ezelőtt 2 millió fontért (mintegy 1,6 milliárd forintért) vásárolt. A helyiek már azt is sérelmezték, hogy a Harry Potter írónője városukba költözésével igencsak megnőtt a turistaforgalom a rajongók áradatával. Ezt a négynapos káoszt pedig végképp megbocsáthatatlannak tartják.

További Harry Potter és J. K. Rowling témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top