Szabadidő

A leghasznosabb mobilappok fesztiválozóknak

A szelfizésen túl az okostelefonod a fesztiválok maximális élvezetében is nagy segítségedre lehet! Nézzük, melyek a leghasznosabb appok!

Térkép

Ha bizonytalan vagy, melyik a helyes irány, hasznos lehet, ha letöltesz egy térképalkalmazást. Akkor sem jöhet rosszul, ha úgy véled, remek tájékozódó vagy. Akár induláskor, de talán távozáskor még nagyobb segítség ez az app. Ha egy nagyobb rendezvényre mész, a fesztivál területén belül is, a sátor- és embertenger kellős közepén is hű segítőd lehet, ha épp nem tudnád, merre van az előre.

MobilTárca

Ha nem akarsz azon idegeskedni, hogy hova tetted a belépőjegyedet, hol a fesztiválkártyád, és azon egyensúlyozol, hogy el ne törd a bankkártyádat, vagy el ne lopják a készpénzedet, a MobilTárca app neked való! Az egyik legjobb alkalmazás, mert mindent egy helyen tudhatsz, és még a biztonságra sem lehet panaszod: beállíthatod úgy, hogy minden fizetés előtt kérje a MobilTárca PIN kódot, így más nem tud a telefonoddal fizetni.

Elemlámpa

Este, táskában kotorászáshoz, sötét helyekre, ahová fényt szeretnél vinni, kitűnő szolgálatot tesz az elemlámpa-alkalmazás. Léteznek olyan appok is, ahol hangulatvilágítás funkciót is bekapcsolhatsz a neked tetsző színt kiválasztva, így még romantikázhatsz is a sátor mélyén. Arra figyelj, hogy ez az alkalmazás gyorsan meríti a telefon akkumulátorát, így ha sokat használod, akkor a töltésről se feledkezz meg!

 Energiatakarékosság

Mivel az okostelefonok egy szempillantás alatt képesek lemerülni, gondoskodj a kellemetlen helyzetek megelőzéséről: tölts le olyan alkalmazást, aminek a segítségével ellenőrizheted, hogy még meddig bírja a telefonod szusszal, és figyelmeztet, ha túl alacsony az akkuszint. Ez az app magától szabályozza a mobilod képernyőjének fényerejét is, ezzel is meghosszabbítva az időt következő töltésig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top