Szabadidő

Jön az új felnőtt kifestő – ezt imádni fogod

A hipnotikus mandalákkal és növényi indákkal színezésre csábító kiadványok után most valami másnak örülhetnek a kreatív tevékenységet keresők.

A felnőtteknek szánt kifestőkönyvek úgy robbantak be a világba, mint aszályos hetek után a nyári zivatar szokott. A Titkos kert című kiadvány például júniusban első helyre került a Bookline legsikeresebb könyveket bemutató listáján. Az új jógaként is emlegetett hobbinak ma már milliók hódolnak. Az aprólékos minták pingálásával való szöszölés pont úgy lenyugtatja az idegrendszert, mint egy kiadós ashtanga óra. Nem véletlen, hogy a felnőtt kifestőkönyvek használatát a pszichológusok is javasolják meditatív tevékenység gyanánt.

Mi is több cikkben megemlékeztünk már arról, hogy a színezők nagyszerű elfoglaltságot hoztak a szerkesztőség több tagjának életébe. Hamarosan egy olyan kiadvány kerül piacra, amelyet biztos, hogy minden nő imádni fog. Az I love my hair, vagyis Szeretem a hajamat című könyvet Andrea Pippins dizájner, illusztrátor állítja össze. Az alkotó célja a különböző hajtípusok és frizurák sokféleségének ünneplése. Így fog kinézni a borító:

Jön az új felnőtt kifestő - ezt imádni fogod

Az I love my hair című kiadvány novembertől lesz kapható, de előrendelést már most is lehet leadni a szerzőnél, akinek Instagram-oldalán az alkotási folyamatba is beleshetünk.

 

A sketch that was scaled up and now ready to be traced. #IHeartMyHair

Andrea Pippins (@andreapippins) által közzétett fénykép,

 

Drawing cornrows into a pile of coils. #IHeartMyHair

Andrea Pippins (@andreapippins) által közzétett fénykép,

 

A little coloring test with one of the hair patterns. #IHeartMyHair

Andrea Pippins (@andreapippins) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top