Boldog születésnapot, Ron Weasley – 27 éves lett Rupert Grint

B.E. | 2015. Augusztus 24.
Ron Weasley az utolsó Harry Potter-filmben végre önálló karakter lett, kilépett Harry árnyékából, és megszerezte a lányt is, akire 7 éve várt. Az őt alakító Rupert Grint sem panaszkodhat, válogathat a filmszerepekben, kipróbálhatta magát színházi szerepekben, és még csak 27 éves.
Boldog Születésnapot Ron Weasley - 27 éves lett Rupert Grint

Egy interjúban Rupert elárulta, hogy az összes Harry Potter-rész közül melyik volt a kedvence, és mi volt a kedvenc jelenete: “Sok szép emlékem származik az elmúlt évekből. Az egyik legmenőbb rész számomra mégis a Bölcsek kövéből a sakkozós jelenet forgatása volt.”

A Harry Potter és az azkabani fogoly rendezője, Alfonso Cuarón többször is hangoztatta, hogy szerinte az Emma–Daniel–Rupert-hármasból Rupert a legesélyesebb arra, hogy felnőtt sztár legyen. Cuarón azt is viccesnek találta, hogy Rupert Grint igencsak gátlásos a lányokkal.

Rupert Grint egy nagy színésziskolaként tekint vissza a Harry Potter-filmek forgatására. “Mindenkitől tanultam valamit. A színészektől számos apró trükköt elles az ember a munka folyamán. Alan Rickman lenyűgöz: hihetetlen a megjelenése és a hangja. Olyan, mintha mindig a karakterben lenne. Imádni való ember, nagyszerű fickó.”

Emma Watson mindkét fiúval tartja a kapcsolatot. Viszont Daniel Radcliffe és Rupert Grint csak ritkán beszélgetnek. Nincsenek rosszban, de nem csevegnek naponta telefonon.

Az orlandói Universal Stúdióban létrehozzák a Harry Potter-filmekből ismert Gringotts bankot. Ne egy szokványos hullámvasutat képzeljetek el! A park arra a jelenetre épül, amelyben a három jó barát belopózik a bankba, majd szökni kényszerülnek onnan. Mivel a stúdió egy igazán interaktív programot szeretne, így megkérték a három főszereplőt, hogy egy rövidke időre újra álljanak együtt a kamerák elé. Az Universal egy exkluzív, újraforgatott és eddig még nem látott filmjelenettel készül a látogatóknak, amit a kaland során megnézhetnek.

A Draco Malfoyt alakító Tom Feltonnal azonban Rupert Grint jó barátságot ápol.

Mindig eljárnak egymás bemutatóira, igazán kreatív ruhákban.

Daniel Radcliffe, J. K. Rowling, Emma Watson és Rupert Grint az utolsó Harry Potter-film bemutatóján. Amikor megkérdezték a 27 éves színésztől, hogy mi fog neki hiányozni ebből az egészből, komolytalanul csak annyit mondott: “Furcsa lesz, hogy nem fognak követni sikítozó lányok a reptéren.”

Az Instagram-oldalaik szerint gyakran összejárnak még az egykori szereplők. Legutóbb Tom Felton posztolta ezt a képet, ahol Fred, Ginny és Ron Weasley (James Phelps, Bonnie Wright és Rupert Grint) társaságában múlatja az időt.

Tény, hogy akkora kasszasikerben, mint a Harry Potter, mostanában nem szerepelt, de ez nem azt jelenti, hogy Rupert Grint eltűnt, és nem kap szerepeket. Kölcsönözte a hangját mesefiguráknak, játszott a Broadway-n. Az utolsó Harry Potter óta hét filmben játszott, köztük a Halálos szerelemben 2013-ban, melyben Shia LeBeouf, Evan Rachel Wood, Mads Mikkelsen, Til Schweiger szerepeltek.

Exit mobile version