Sztárok

Interjú a Harry Potter sztárjával: “Jó volt végre paranoiás féltékenynek lenni”

Harry Potter és barátainak kalandja idén nyáron véget ér. Ám az utolsó két mozifilmben végre már nemcsak a sebhelyes fiú tündökölhet a hős szerepében, hanem jó barátja, Ron Weasley is. A Ront alakító Rupert Grint a Harry Potter és a halál ereklyéi kapcsán nyilatkozott a Nők Lapja Cafénak.
“Jó volt végre paranoiás féltékenynek lenni”

Harry Potter túrák indulnak Londonban

Az utolsó részben egy felnőtt, komor és egyben komoly Ronnal találkozhatunk.
Élveztem is, hogy egy kicsit változott a szerep. Üdítő érzés volt olyan oldalát, jellemvonásait is megmutatni Ronnak, amelyet korábban nem igazán láthattunk. Ezek az agresszió, a paranoia és a féltékenység. Érdekes volt látni a szereplők összecsapásait.

Ebben a filmben már Ron is kapott lehetőséget arra, hogy hős legyen. Eddig ez igazából csak Harrynek adatott meg.
Örültem, hogy végre Ron is csinál valami hasznosat. Természetesen jó érzés volt a hős bőrébe bújni.           

Interjú a Harry Potter sztárjával: “Jó volt végre paranoiás féltékenynek lenni”Milyen volt elhagyni a roxforti díszletet, útra kelni, a szabadban forgatni?
Ez változatosságot hozott az életünkbe, emellett pedig teljesen más hangulatot adott az egész filmnek. Menő volt erdőben és strandokon dolgozni.

Az egész sorozat tekintetében van kedvenc jeleneted vagy kulisszák mögötti emléked?
Számos szép emlékem származik az elmúlt évekből. Az egyik legmenőbb rész számomra mégis a Bölcsek kövéből a sakkozós jelenet forgatása volt.
            
Milyen tapasztalatot viszel magaddal tovább ebből az egészből?
Ezt így nehéz megmondani. Úgy vélem, számos dolgot tanultam az évek folyamán. Több rendezővel, rengeteg kitűnő színésszel dolgoztunk együtt, olyan volt az egész, mint egy nagy iskola. Mindenkitől tanultam valamit. A színészektől számos apró trükköt elles az ember a munka folyamán. Alan Rickman lenyűgöz: hihetetlen megjelenése és hangja van. Olyan, mintha mindig a karakterben lenne. Imádni való ember, nagyszerű fickó.
 
A Harry Potter és a halál ereklyéi első része április 15-től kapható DVD-én! A befejező részt pedig nyáron vetítik majd a mozik.

Interjú a Harry Potter sztárjával: “Jó volt végre paranoiás féltékenynek lenni”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top