Szabadidő

Ki mit tube: bemutatjuk Bánki Benit, aki elfogadásért emeli fel a hangját!

Éppen csak elkezdte a középiskolát Bánki Beni, de máris olyan életbölcsességgel rendelkezik, ami nagyon figyelemre méltó. A 15 éves slammer elfogadásról készített videója rendesen betalál mindenkinél. Éljen az őszinte és toleráns Z-generáció, ez akár még a himnusza is lehet A fehér ötven árnyalata című dal.

Másodszor jelentkezik Magyarország legnagyobb online videóversenye, a Ki Mit Tube, ahol mindenki megmutathatja magát és a tehetségét. Itt bukkant fel a 15 éves Bánki Beni, aki egy különleges produkcióval nyitotta fel az emberek szemét.

Bánki Beni: “A fehér ötven árnyalata című videójában éles társadalmi kritikát vág az arcunkba, és feketén-fehéren beszél a befogadásról, a tolerancia  fontosságáról, az emberek egymás közti viszonyáról, mindezt slam poetry műfajba oltva. 

Beni videója annyira húsba vágó és őszinte, hogy rögtön meggyőzte a Ki Mit Tube szavazókat, jelenleg ő vezeti a versenyt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top