Szabadidő

Boldog vagy? 10 válasz, és megtudod

Gyakran tapasztalom azt, hogy az emberek szeretnek panaszkodni. Panaszkodunk, ha nagyon meleg van, aztán azért, ha hűl a levegő. Nem tetszik a szárazság, s az sem, ha esik.

Rossz a nyár, de utáljuk a telet. A főnökünk egy bunkó, a kollégánk idegbeteg, a szomszéd gyerek túl hangosan visít, az áruházban lökdösnek, és egyébként is, mi a francnak a vasárnapi zárva tartás? Elégedetlenkedünk, akadékoskodunk, másokat hibáztatunk. Saját kis komfortzónánkból soha ki nem lépve dühösen rázzuk öklünket az áldatlan állapotokra. De vajon tényleg annyira rossz nekünk? Tényleg boldogtalanok vagyunk?

Boldog vagy? 10 válasz, és megtudod

Ha felteszek 10 kérdést, mersz-e magadnak őszintén felelni rá? Nem lesz ez személyiségteszt, nem fogja a válaszaidat senki kiértékelni. Nincs olyan, hogy rossz válasz. Neked kell eldöntened, hány válaszod igen, s hány a nem. Minél több az igen, annál biztosabb, nem vagy boldogtalan. Na, nekifutsz? Íme a kérdések!

A folytatásért kattints Kiss Emese caféblogjára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top